Wednesday, October 15, 2014

Soolane vahepeala - krõbedad juustusaiad

Olen ahjus tehtud juustusaiade fänn olnud niikaua kui mäletan. Krõbistan mõnuga ka kõige tavalisemaid sai-juust variante, aga kui tahan pühapäevahommikut natuke erilisemaks muuta, siis teen ühe pannitäie natuke tuunitud juustusaiu.




meelepärast saia või sepikut
toorjuustu või sulatatud juustu
juustu
tomatit
ürte

Lao saiad pannile ja määri peale toorjuustu või sulatatud juustu. Aseta igale saiale juustuviil ja tomativiil. Soovi korral puista tomati peale natuke soola ja meelepäraseid ürte (nt basiilik, tüümian) ja küpseta ahjus oma lemmikkuumusel, kuni juust on sulanud ja sai krõbe. Naudi tassi kohviga, isegi kui sa suur kohvisõber ei ole! :)

No comments:

Post a Comment