Thursday, March 5, 2015

Patuselt hea šokolaadi-maasika toorjuustukook

Kes armastab šokolaadi ja maasikaid, see kook on teile! Samuti on see kook teile, kes te ei viitsi küpsetada - siin on lihtsalt "sega kokku ja pane külma". Kook tuleb hästi kreemjas, nii et kuni serveerimiseni oleks mõistlik teda külmas hoida, et annaks paremini lõigata-serveerida. Pikka juttu seekord ei tee, jääb rohkem aega järgmiseks magusarünnakuks! :D







6 Digestive küpsist
30 g võid
300 g toorjuustu
2 dl vahukoort
75 g suhkrut
100 g piimašokolaadi
10 aedmaasikat

Sulata või ja sega purustatud küpsistega. Vala segu 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi ja suru tihedalt vormi põhja.

Sulata vesivannil šokolaad. Vahusta vahukoor suhkruga ja sega toorjuustuga. Seejärel lisa sulatatud šokolaad ja tükeldatud maasikad. Vala segu vormi ja pane vähemalt 4 tunniks külma.


No comments:

Post a Comment